00:00

Eriksbergs IF

Referat: Älvängens IK - Eriksbergs IF

Helgens andra match och brist på spelare, men som tur har vi spelare att låna in och denna gång från vårat F09 lag.
Denna gång är det vi som håller i taktpinnen men dessvärre har vi oerhört svårt att få bollen i nät trots många fina målchanser. Vi får med oss 1-0 ledning till landra halvlek som högst olyckligt kvitteras direkt i inledningen av andra halvlek.
Men vi låter oss inte nedslås av detta utan i mitten av halvleken tar vi återigen ledningen genom Maja som gör sitt andra mål. Målet blir även det sista i matchen och den slutar 2-1. Härligt med seger och extra kul att se Alva och Sandra från vårt F09 lag få mycket speltid och dessutom visa framfötterna.

1-0 Maja Jingtoft assist Alva Hansson Björnram
2-1 Maja Jingtoft assist Agnes Wahlqvist